Ravintolasisustus ammattitaidolla Kim Ekman/Vision 51

Ravintolasisustus on yksi merkittävimpiä tekijöitä tutkittaessa menestykseen vaikuttavia tekijöitä. Ravintolasisustuksen tulee olla hyvin toteutettu, sen täytyy sopia ravintolan konseptiin ja sen tulee olla linjassa halutun asiakaskunnan kanssa. Kenellekään ei liene tule yllätyksenä, että olutravintolassa ja yökerhossa ei toimi samanlainen ravintolasisustus. Silti jokaisen on helppo uskoa niin hyvin toimivien olutravintoloiden kuin yökerhojenkin sisustuksen olevan hyvin toteutettu. Yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä ja toteutettuja. Kiintokalusteet istuvat hyvin paikoillensa ja ovat laadukkaat.

Kun ravintolasisustus uusitaan tarjolla on muutakin kuin pelkkää kultaa ja kristallia. Ammattilaisten toteuttamana, täysin uusi pubi tai ravintola on täynnä haluttua henkeä ja tunnelmaa. Siitähän ravintolasisustuksessa on kyse. Toteutamme aina ravintolasisustuksen asiakkaan ja mahdollisen suunnittelijan toiveiden mukaisesti. Varsinaisesti omaa suunnittelijaa meillä ei ole, mutta asiakkaan niin halutessa voimme suositella sisustus- sekä ravintolasuunnittelijoita, arkkitehtejä kuin lvis-insinöörejä.

Uusi ravintolasisustus kokeneen ammattilaisen avustuksella

Ravintolasisustus laadukkaasti. Metritiskillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ravintolasisustamisesta, joten voit olla varma että ravintolasisustus tehdään kokeneiden ammattilaisten toimesta. Kahdenkymmenen vuoden aikana olemme toteuttaneet pelkästään ravintolasisustuksia yli tuhat kappaletta. Uskallamme näin ollen sanoa olevamme ravintolasisustamisen ammattilaisia ja jopa suunnannäyttäjiä. Nykyisillään toteutamme suurimman osan kohteistamme ja ravintolasisustuksista niin sanotulla ”avaimet käteen” periaatteella. Tämä on asiakkaalle kaikista helpointa. Yksi hinta, yksi luotettava kumppani sekä vain yksi sopimus. Oman kokemuksemme mukaan tämä tietää tilaajalle huomattavasti vähemmän unettomia öitä, kun tietää projektin olevan osaavissa käsissä. Ammattitaitoinen työn- ja projektinjohto vie ravintolasisustusprojektin läpi vankalla ammattitaidolla ja tällöin tilaajallakin on vain yksi henkilö kenen kanssa käydä rakentamiseen liittyvät asiat läpi.

Ravintolasisustuksessa isoa osaa näyttelee baaritiskit, sohvat, loosit, taustakaapit ynnä muut kiintokalusteet. Juuri tästä syystä meillä on oma puusepänliike ja sen avulla varmistamme ravintolasisustuksien nopean toteutuksen ja pystymme myös samalla vastaamaan mahdollisiin muutoksiin ripeästi. Nopeus on valttia, etenkin ravintoloita rakennettaessa. Kukapa haluaisi pitää kassakonetta kiinni pitkittyneen remontin takia. Tästä syystä me olemme oikea kumppani ravintolasisustuksen toteuttamiseen. Olemme nopea, asiantunteva sekä kustannustehokas toimija. Yli tuhat referenssiä ei voi olla sattumaa!