Osaava rakennuspalvelu Metritiskiltä Kim Ekman/Vision 51

Rakennuspalvelu laadukkaasti ja osaavasti.Puhuttaessa rakennuspalvelusta, yhdistyy sen onnistuneessa toteuttamisessa todella monet seikat. Luonnollisesti hinta ja laatu ovat tärkeimmät tekijät ja niiden tulee myöskin kohdata toisensa kun projektia toteutetaan. Asiakkaalla on aina odotuksia millaista laatua saa milläkin hinnalla ja me uskallamme ylpeänä sanoa, että suorittamamme rakennuspalvelu onnistuu lähes aina ylittämään asiakkaan odotukset — vieläpä positiivisesti!

Yrityksemme toteuttama rakennuspalvelu suoritetaan aina nopeasti ja dynaamisesti. Tarvittaessa Metritiskin tarjoama rakennuspalvelu voi suorittaa koko projektin - lattiasta kattoon, jolloin varmistetaan myös aikataulussa ja budjetissa pysyminen. Projektin taikka kohteen nopea toteuttaminen on aina asiakkaalle tärkeää siitä syystä, että kun ovet ovat kiinni, tietää se aina eurojen menettämistä. Liiketiloissa kassakone ei laula ja toimitiloissa vuokrat sekä muut kulut juoksevat jatkuvasti. Kokonaisvaltainen rakennuspalvelu on myös kaikista helpoin ratkaisu tilaajalle. Kun kaikki tulevat yhden toimijan kautta, ei asiakkaan tarvitse huolehtia projektinhallinnasta eikä rakennusalalta nykyään vaadittavista ilmoituksista saati kulunvalvonnoista. On tilaajalle paljon helpompaa, kun saa keskittyä omaan erikoisosaamiseensa ja ammattilaiset huolehtivat rakennuspalvelusta lattiasta kattoon niin sanotulla ”avaimet käteen” periaatteella. Kokemuksemme mukaan tällainen toimintamalli hyvin usein pelastaa tilaajan unettomilta öiltä. On helppo nukkua yönsä rauhallisesti, kun tietää projektin olevan osaavissa käsissä.

Luonnollisesti budjetissa pysyminen on myös tärkeä osa rakennuspalvelua. Ei nopeudesta taikka kokonaisvaltaisuudesta ole mitään iloa kenellekään, jos budjetti paisuu ja projekti venyy. Ammattitaitoinen työnjohto ja kokemus ovat asiat, joilla varmistamme budjetissa pysymisen myös haastavissa projekteissa.

Nykyaikainen rakennuspalvelu

Mitä tulee dynaamisuuteen, on se asia mistä olemme myös erityisen ylpeitä. Rakennuspalvelu kun on osa-alue, jossa suunnitelmat aina hieman elävät matkan varrella ja tällöin niihin tulee pystyä reagoimaan nopeasti. Oman puusepänliikkeen avulla muutostyöt kiintokalusteisiin ynnä muihin onnistuu äärimmäisen nopeasti. Nykyaikaisilla työkaluilla myös rakennusmiehemme sekä timpurimme pystyvät suorastaan ihmeisiin jopa paikanpäällä.

Minkä takia rakennuspalveluun tulisi sitten kiinnittää huomiota? Syitä on monia, mutta keskeisimpiä ovat tilojen antama viesti yrityksestä. Tilojen tulee lisäksi vastata sitä, mitä yritys kertoo olevansa. Voidaankin näin ollen sanoa liiketilojen ja yritysviestinnän olevan kaksisuuntaisessa vuorovaikutuksessa toisiinsa. Liiketilat, myymälät ja toimitilat viestivät niin yrityksen imagosta, toimialasta, koosta, ilmapiiristä ja kulttuurista. Pienillä asioilla on suuri vaikutus niin B2B- kuin B2C-puolella. Kun rakentamisen toteuttaa kerran kunnolla, kestää se aikaa sekä käyttöä säilyttäen ilmeensä vuodesta toiseen.

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen rakennuspalvelu Metritiskiin. Autamme kaikissa rakennustarpeissanne.