Rakennusliike Metritiski Kim Ekman/Vision 51

Rakennusliike, josta saat palvelua. Rakennusliikkeenä olemme erikoistuneet sisätilarakentamiseen, korjausrakentamiseen sekä rakennusteknisten muutostöiden toteuttamiseen. Toimimme lähes poikkeuksetta myös kohteissamme päätoteuttajan roolissa. Päätoteuttajahan tarkoittaa, että toimimme pääurakoitsijana ja näin ollen sovittaessa vastaamme lainsäädännön rakennusliikkeille asettamista tiedonantovelvollisuuksista ynnä muista. Kiinteistön muuttaminen esimerkiksi entisestä suurehkosta marketista kokonaiseksi ravintolamaailmaksi ei ole meille mikään ongelma. Totta kai tilan käyttötarkoitusta muutettaessa on paljon asioita joita tulee ottaa huomioon, mutta ajan tuoma vankka kokemus ja vakiintuneet toimintamallit johtavat hyvään lopputulokseen. Rakennusliike Metritiski on niin sanottu täyden palvelun rakennusliike ja tällä tarkoitamme, että huolehdimme kohdetta toteuttaessa kaikesta alusta loppuun — purkutöistä, rakennustöistä, LVI-töistä, kalustamisesta aina loppusiivoukseen asti. Näin asiakkaamme pystyy keskittymään omaan erityisosaamiseensa ja voi luottavaisin mielin jättää rakentamiseen liittyvät kysymykset meidän harteillemme. Valitsemalla rakennusliike Metritiskin rakennuttajaksi voit olla varma, että projekti etenee ja yhdessä sovituista asioista pidetään kiinni. Näillä keinoilla rakennamme asiakassuhteen, joka perustuu molemmanpuoleiseen luottamukseen.

Nykyaikainen ja monipuolinen rakennusliike

Rakennusliike Metritiski tarjoaa nykyaikaista ja monipuolista rakennuspalvelua. Moni pitää meitä rakennusliikkeenä, joka on erikoistunut ainoastaan ravintoloihin. Tottahan se on, että olemme rakentaneet useita ravintoloita, pubeja ja yökerhoja, mutta myös paljon muuta. Toimistoja, myymälöitä, suurkeittiöremontteja, toimitiloja, aitioita ja paljon muuta. Ei ole vaikea uskoa, että mikäli selviytyy ravintoloiden ja yökerhojen vaatimasta erikoisrakentamisesta, niin selviytyy rakennusliike myös normaalista rakentamisesta. Rakentamisessa kuitenkin pätee hyvin pitkälti samat perusperiaatteet, oli kohteen käyttötarkoitus mikä hyvänsä. Ulospäin näkyvissä pinnoissa, akustiikassa ja valaistuksessa saattaa olla eroja, mutta kuten sanottu, perusasiat eivät juuri toisistaan poikkea.

Minkä takia sitten valita rakennusliike Metritiski? Olemme verot Suomeen maksava, kasvuhaluinen ja luotettava kumppani rakentamiseen sekä kalustamiseen. Pidämme sen mitä lupaamme ja toimintamme päämääränä on tehdä asiakas tyytyväiseksi. Toimintamme keskiössä on lisäksi aito kaksisuuntainen dialogi asiakkaan kanssa niin projektin aikana kuin sen jälkeenkin. Lisäksi pyrimme aina ensiluokkaiseen laatuun samalla pitäen kontrollissa kustannukset. Tänä päivänä pärjätäkseen rakennusliikkeen kun tulee tuottaa korkeaa laatua nopealla aikataululla kustannustasoa nostamatta. Jo historiamme alkuaikoina ensimmäisiä ravintoloita toteuttaessamme huomasimme nopeuden olevan valttia. Siitä pidämme edelleen hyvin tiukasti kiinni ja aiomme luottaa siihen myös tulevaisuudessa.

Meihin voi olla milloin vain yhteydessä ja kun rakennat, tiedät mihin suuntaan kääntyä. Metritiski on rakennusliike johon voit luottaa! Yli tuhat tyytyväistä asiakasta ei vaan voi olla sattumaa.